AFLĂ - INVATĂ - DESCOPERĂ

Menținerea unei bune sănătăți orale este importantă la orice vârstă. Totuși, persoanele de vârsta a treia se confruntă cu provocări (...)

Puțină lume știe că brânzeturile nu sunt doar o gustare extrem de sănătoasă pentru organismul nostru. De fapt, brânzeturile sunt (...)

Mulți dintre noi ne confruntăm cu tot felul de probleme dentare. Adevărul este că nu este nimeni pe lumea aceasta (...)

Una din pacientele noastre ne-a confesat la ultimul control stomatologic faptul că, deși se spală pe dinți după fiecare masă, (...)

Caria dentară este una dintre cele mai des întâlnite probleme stomatologice, care apare atât la adulți, cât și la copii. (...)

Îți place gustul deserturilor dulci? Tuturor ne place, într-o oarecare măsură. De fapt, acest gust este evolutiv. Strămoșii noștri știau (...)

Pentru decenii întregi, plombele din argint (în aliaj cu alte metale) au fost norma în stomatologie. Indiferent că îți plăcea (...)

Cererea pacienților pentru restaurări (obturații) estetice dentare fără metal, la culoarea naturală a dinților, împreună cu dorința stomatologilor de a (...)

Numeroase studii de încredere efectuate la nivel internațional arată faptul că există o strânsă legătură între o sănătate dentară precară (...)

Dentistul dumneavoastră v-a recomandat curățarea dentară în profunzime, iar dvs. nu știți dacă merită sau nu să faceți o astfel (...)

În mod surprinzător, există o legătură între boala Alzheimer și sănătatea dentară. Această legătură a fost stabilită în mod științific, (...)

Încă din copilărie, învățăm despre cât de importantă este igiena dentară. Învățăm cu toții că spălatul pe dinți ar trebui (...)

Când avem nevoie de un detartraj? Realizarea unui detartraj, conform specialiștilor, trebuie să aibă loc cel puțin o dată pe (...)

Care sunt efectele detartrajului asupra sănătății orale? Deși medicii dentiști din toată lumea recomandă pacienților să meargă la cabinete stomatologice (...)

Toată lumea a avut, măcar o dată, o depunere de tartru în cavitatea bucală. Cu toate acestea, ce este tartrul? (...)

Oriunde ați merge să vă documentați despre procesele stomatologice, despre proceduri sau pur și simplu despre orice subiect care are (...)

În ultimii ani, am observat o creștere a produselor stomatologice de folosit la domiciliu menite să îndrepte sau să repare (...)

Pacienții sunt foarte uimiți când le spunem că noi, dentiștii, le putem reconstrui osul gingival. Iată ce email am primit (...)

Persoanele care susțin că au dinții moi vor trebui, probabil, să meargă mai des la dentist din cauza sensibilității dentare, (...)

Periajul începe la vârsta de un an sau după ce apare primul dinte. Mulți părinți sunt curioși când își pot (...)

Ți s-a montat de curând aparatul dentar? Copilul tău are sau urmează să aibă aparat dentar? Atunci este bine să (...)

Când ai copii, se pare că oricât de bune sunt intențiile tale, dulăpiorul cu dulciuri este mereu plin. De la (...)

Și noi și pacienții noștri am auzit despre diverse boli luate chiar de la cabinetul de stomatologie. Este adevărat, chiar (...)

Albirea dentară este un procedeu dorit de toată lumea și pe bună dreptate: cine nu vrea un zâmbet alb și (...)

Ai auzit vreodată de dinții Social Six sau poate de aparatul dentar Social Six și te-ai întrebat ce înseamnă? Îți (...)

Din cauza creșterii numărului de cazuri de cancer oral în ultimii ani, medicii dentiști acordă tot mai multă atenție examinării (...)

Gingiile inflamate sunt un prim semn pe care vi-l transmit dinții voștri că ceva este în neregulă. Deși mulți oameni (...)

Toată lumea știe că gura oamenilor este un loc populat de bacterii și microbi. Multe persoane sunt, din această cauză, (...)

Ai auzit vreodată despre grefa de os în stomatologie? Când și cum se folosește? Află totul din acest articol marca (...)

Osul maxilar este foarte important pentru oricine dorește să-și păstreze dinții naturali. În plus, în lipsa acestuia, implanturile dentare sunt (...)

Protezele dentare sunt întotdeauna un subiect delicat. Acest lucru se datorează faptului că dinții naturali nu ni-i putem alege noi, (...)

Cauzele pierderii dinților sunt multiple, de la carii la traumatisme, de la consumul de droguri la diabet. Așa cum se (...)